Стиже „Сајам аутомобила“ са 14 нових модела

Јубиларни, десети по реду Сајам аутомобила у Крагујевцу биће одржан од 8. до 10. децембра на Шумадија сајму.
На овогодишњем „Ауто-експу“ биће приказано 14 аутомобилских премијера познатих светских брендова.

Уз сајамске попусте, за посетиоце је обезбеђен бесплатан улаз на сајам, као и паркинг.  Посетиоце овогодишњег, десетог по реду Сајма аутомобила у Крагујевцу, очекује богата понуда.

У сајамској хали, на око 1.600 квадрата, премијерно ће бити изложени нови модели аутомобила реномираних светских произвођача, уз акцијске цене и сајамске попусте.

На списку брендова који ће бити изложени на сајму су Цитроен, Тојота, Хјундаи, Дачија, Фијат и други. На крагујевачком сајму први пут биће представљен нови модел аутомобила, „Шкода Корок“ џип. Новина су и тест-возила.

Крагујевац, као центар аутомобилске индустрије, заслужује да има овакав сајам, чијем квалитету, између осталог, доприноси број излагача. Међу овогодишњим су и осигуравајуће куће и лизинг компаније.

Најмлађима је намењена промоција „Квадова“, а заинтересовани ће на импровизованом полигону моћи да испробају неке од модела.

„Сајам аутомобила-Ауто експо 2017“, биће отворен у петак, 8. и трајаће до недеље, 10. децембра. Улаз на сајам и паркинг су бесплатни.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *