Страначким активностима настављена предизборна кампања у Крагујевцу

Страначким активностима настављена је предизборна кампања за локалне изборе у Крагујевцу.

Активисти Српске напредне странке подсетили су, да је ова странка у претходном мандатном периоду значајно подржала рад 11 градских установа културе, затим реализацију традиционалних програма, као и низ нових књижевних, драмских, музичких, ликовних, издавачких садржаја.

Крагујевацу је неопходан модеран Универзитетски клинички центар,  каже др Предраг Делић, кандидат за одборника са листе Уједињени против насиља – Нада за Крагујевац.

С обзиром на чињеницу да се у у овој здравственој установи лечи близу два милиона људи из централне и западне Србије, реконструкција се сматра интересом од јавног значаја.

Безбројна су обећања најчешће у политичким кампањама владајуће странке да ће Крагујевац добити савремени УКЦ, најчешће остајала на том нивоу, сматра Делић.

Уједињени против насиља – Нада за Крагујевац се залаже за хитну реконструкцију и изградњу савременог дијагностичког центра.

Један од начина да се смањи притисак на УКЦ јесте изградња Опште болнице.

Граду са преко 180000 становника, заједно са Шумадијским округом близу 300000 хиљада је неопходна Општа болница како би свим становицима била омогућена адекватна здравствена нега, наглашава др Предраг Делић, кандидат за одборника са листе Уједињени против насиља – Нада за Крагујевац.

Представници листе „Крагујевац престоница – Србија краљевина – Руска странка“ наставили су предизборну кампању дељењем пропагандног материјала и разговором са грађанима на Тргу Радомира Путника.

Овом приликом подсетили су на архитектуру и урбанизму за време Краљевине.

Носилац листе „Крагујевачка иницијатива – Покрет Волим село своје – Еко парк“ Слађан Ракић казао је да је коалиција коју предводи стала иза Новице Петровића, повереника Градске управе у Крагујевцу, који је премештен на друго радно место, како сматрају, због дискриминације.

Извештава новинар РТК Слађана Обрадовић Чукарић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *