Верољуб Стевановић посетио насеље Лицика

Кандидат за градоначелника Верољуб Стевановић, изборне листе “Сви на ову Страну” посетом насељу Лицика поручио је грађанима из тог дела града да ће се, уколико освоји још један мандатни период, залагати за унапређење квалитета живота ромске популације.

Стевановић је обећао изградњу Дома Рома у Крагуејвцу.

Кандидат за градоначелника Верољуб Стевановић и одборници листе “Сви на ову страну” посетили су насеље Лицика како би грађане овог дела града упознали са новим плановима и програмом унапређења живота Ромске популације у Крагуејвцу.

Кандидати за одборнике на Изборној листи „Верољуб Верко Стевановић – СВИ НА ОВУ СТРАНУ“ задовољни су испуњеним обећањима које је својевремено у предизборним кампањама, а потом као градоначелник у неколико мандата Стевановић и испунио за Роме у Лицики.

Верољубу Стевановићу познати су проблеми са којима су суочени Роми у нашем друштву.

Поред помоћи у социјалном положају, Стевановић иде и корак даље, односно окупљеним грађанима је обећао изградњу Дома и већу пажњу на развој спорта међу децом ромске популације.

Уколико изборна листа „Верољуб Верко Стевановић – СВИ НА ОВУ СТРАНУ“ освоји довољан број гласова за вођење града у још једном мандатном периоду, очекивања Рома из Лицике од кандидата за градоначелника Верољуба Стевановића су велика.

Они се надају да им се реше најважнији проблеми, попут већине комуналних који су и решени док је Стевановић био градоначелник.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *