Доделом награда најбољима завршен 11. Сајам туризма

Доделом награда најуспешнијима, у Крагујевцу је завршен 11. Међународни сајам туризма и сеоског туризма и 7. Сајам зимнице и домаће радиности.

Ова сајамска манифестација окупила је ове године више од сто излагача из земље и региона.

У оквиру пратећег програма Међународног сајма туризма и сеоског туризма, Градска туристичка организација Крагујевац и Шумадија сајам организовали су бројне стручне програме, а овогодишња сајамска манифестација завршена је уручењем награда најбољима у различитим категоријама.

За најуређенији излагачки простор награђена је Војводина, док је награду за најбоље урађен промо материјал добила Република Српска. Признање за презентацију и промоцију добило је Удружење „Бисери Дунава и Ђердапа“, односно неколико туристичких организација из Доњег Подунавља.

Специјална награда за најуспешнији наступ на 11. Међународном сајму туризма и сеоског туризма у Крагујевцу припала је Туристичкој организацији општине Нови Бечеј.

Специјална награда за допринос развоју туризма на територији Крагујевца уручена је крагујевачком Студентском културном центру.

Паралелно са Сајмом туризма и сеоског туризма и ове године, по седми пут, одржан је и Сајам зимнице и домаће радиности. Организатори сајма и ове године су били Градска туристичка организација Крагујевац и Шумадија сајам.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *