Пуни градски базени

Купалишна сезона почела је пре два месеца, међутим температуре су тек пре неколико дана почеле да прелазе тридесети подељак па су наши суграђани последњих дана жељни купања и сунчања почели у великом броју да посећују градске базене и језеро у Шумарицама.

За високе темепреатуре које су са првим данима августа стигле и у наш регион, једини спас је вода.

Брчкање и уживање на базенима прија свим узарастима. Школарци се на распусту купају се и сунчају преко целог дана док они нешто старији одмах након посла узимају пешкире и журе да проведу што више времена поред воде.

Спортски центар Парк и ове године се потрудио да на отвореним купалиштима суграђанима понуди најбоље услуге.

На градским базенима има и оних који време проводе радно. Високе температуре отежавају посао али без обзира на услове увек су насмејани И спремни да удовоље жељама сваког госта.

Улаз на базене кошта 200 динара. Уз једно пиће и парче пице, за 500 динара може се провести дан уз воду под сунцибраном са пријатељима или драгом особом. То је минимални дневни трошак. Додајући цене по два сладоледа, породица за дан на базену треба да издвоји више од хиљаду динара.

У недељу 12. августа облежава се Међународни дан младих, тим поводом Град Крагујевац и Канцеларија за младе у сарадњи са Установом за спорт и физичку културу Парк и удружењима Омладина ЈАЗАС-а и Интерактив, организују дружење младих на градским базенима и Авантура парку на Шумаричком језеру.

Сви они који су преузели ваучере за бесплатан улаз на базене и Авантура парк имаће прилике да уживају у садржајима који се нуде на најпопуларнијм крагујевачким купалиштима.

На језеру, подсећамо улаз се не плаћа, а плажа је од овог лета обогаћена бројним спортским и комерцијалним садржајима.

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *