Реконструише се кров „СББ хале Језеро“

У току је санација крова „ССБ хале Језеро“ изнад источне и западне трибине, за коју су град Крагујевац и Министарство омладине и спорта издвојили 8,5 милиона динара.

У Спортском привредном друштву Раднички подсећају да је кров прокишњавао раније, пројекат за адаптацију урађен пре седам година, али да је тек 2018. године у склопу прве фазе реконструисан централни део крова површине две хиљаде квадрата. Радове је са близу 3,8 милиона динара финансирала локална самоуправа.

Део крова изнад источне и западне трибине, површине 2.200 квадрата биће саниран у склопу друге фазе реконструкције.

Радове у вредности од око 4,7 милиона динара финансира Министарство омладине и спорта из донације Европске уније. У СД „Раднички“ очекују да комплетни радови буду завршени до краја године.

У СП „Раднички“ подсећају да је замена тушева у свлачионицама коштала близу пола милиона динара, а да је у претходном периоду урађен и паркет.

У плану је набавка нове спортске опреме кроу спонзорства. Завршен је и пројекат реконструкције расвете у хали Језеро, за шта је потребно око седам милиона динара.

У Радничком очекују да ће за овај пројекат новац обезбедитит у току наредне године, након чега ће уследити радови.

Извештава новинарка РТК Нина Бајић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *