Више од 20 брендова и 5 премијера на 12. Сајму аутомобила

На Шумадија сајму свечано је отворен 12. Сајам аутомобила „Ауто експо 2019“. Овогодишња манифестација траје четири дана, а посетиоци су данас након отварања могли да погледају чак четири премијере. Своје нове моделе представили су Шкода, Ситроен, Рено и Форд.

Организатори су се потрудили, да поред стандардног дела програма, утичу на развијању свести посетилаца о животној средини, па је организовано и предавање на тему „Екологија у друмском саобраћају“ са неизоставним представљањем електричних возила.

Пред многобројним посетиоцима отворен је 12. Сајам аутомобила „Ауто експо 2019“ на коме ове године више од 20 познатих брендова представља своје моделе.

Сајам аутомобила има велики значај за град обзиром да је Крагујевац познат по аутомобилској индустрији, а у Крагујевцу однедавно послује и водећа светска компанија у производњи аутокомпонентистике ЈанФенг.

Први пут на сајму у Крагујевцу посетиоци могу да се упознају са електричним путничким возилима. Своје будуће планове представили су гости из Словачке.

Прва од чак пет премијера која је привукла пажњу посетилаца била је на штанду Шкоде где је представљен нови члан породице – модел Камик.

Сајам је отворен до недеље, 08. децембра, а по симболичној цени улазнице од 100 динара, посетиоци могу да се упознају са новим моделима аутомобила по акцијским ценама.

Извештава новинарка РТК Јелена Јовановић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *